Hooked on the Fly
Contactgegevens

Hooked on the Fly
Galjoen 10-46
8243 MH Lelystad

mobielnummer: +31 (0)6 - 38 914 088

info@hookedonthefly.nl

Programma Basiscursus € 75 p.p.
Aantal deelnemers minimaal: 4

10:00 - 12:00 Ochtendprogramma
Introductie: geschiedenis van het vliegvissen, waar komt het vandaan? De uitrusting, wat is er zoal op de markt, wat heeft u nodig en wat zijn de verschillen? Het optuigen van de hengel, welke knopen zijn er, wat voor materiaal moet ik gebruiken en waar moet ik op letten? Vliegbinden, u leert in de cursus zelf een aantal vliegen binden en krijgt uitleg over het gebruik van de gereedschappen, Casten, de theorie en de regels.

12:00 - 13:00 Lunch (inbegrepen)

13:00 - 15:30 Middagprogramma werpen
In de middag gaan we naar buiten voor werp- (cast) en visinstructie.

15:30 - 16:30 Forel vissen
Na de werp- (cast) en visinstructie gaan we een uur Forel vissen bij de Forellenvijver.

16:30 - 17:00 Afsluiting
Nabespreking met hapjes en drankjes (inbegrepen).

Inclusief:
theoretische en praktische basiscursus: vliegvissen • koffie, thee en lunch • vliegvishengel, vliegbindgereedschappen en vliegbindmaterialen in bruikleen • een uur Forel vissen (incl. gevangen Forel)

Het is raadzaam dat u regenkleding bij zich heeft

Maak bij uw inschrijving het cursusbedrag a € 75,- over op rek.nr. 1188.02.739 (Rabobank Lelystad) t.n.v. Hooked on the Fly en geef hierbij aan welke cursusdag uw voorkeur heeft. Na ontvangst van uw betaling zullen wij u verder informeren over beschikbaarheid van de door u gevraagde cursusdag. Mocht deze niet meer beschikbaar zijn dan zullen wij in goed overleg met u een alternatieve datum selecteren.

Hooked on the Fly
Disclaimer : hoewel vliegvissen doorgaans een zeer veilige sport is en er zelden wat misgaat, kunnen we als organisatoren geen aansprakelijkheid aanvaarden voor persoonlijk letsel of schade aan bezittingen tgv het deelnemen aan deze cursus.