Hooked on the Fly
Contactgegevens

Hooked on the Fly
Galjoen 10-46
8243 MH Lelystad

mobielnummer: +31 (0)6 - 38 914 088

info@hookedonthefly.nl

Programma Spey cast cursus € 140 p.p.
minimum leeftijd 16 jaar, aantal deelnemers maximaal: 2

09:00 - 12:00 Ochtendprogramma
Geschiedenis van het spey casten, waar komt het vandaan? De uitrusting, wat is er zoal op de markt, wat heeft u nodig en wat zijn de verschillen? Long belly, short belly en running lines. De theorie van de Single en Double spey cast. Ankerpunten, railtracks, spey en converted spey.

12:00 - 13:00 Lunch (inbegrepen)

13:00 - 17:00 Middagprogramma
In de middag gaan we naar buiten voor werp ( cast ) instructie en visinstructie. We zullen tijdens de cursus minimaal de Single en Double speycast techniek instrueren. Als alles vlot verloopt zullen ook de converted casts behandeld worden.

Inclusief:
theoretische en praktische Spey cast cursus: • koffie, thee en lunch • dubbelhandige vliegvishengel in bruikleen compleet visklaar • vergunning voor omliggende wateren (indien nodig).

U dient zelf te zorgen voor: waadkleding • (zonne) bril ter bescherming van uw ogen • een pet of hoed ter bescherming van uw hoofd.

Maak bij uw inschrijving het cursusbedrag a € 140,- over op rek.nr. 1188.02.739 (Rabobank Lelystad) t.n.v. Hooked on the Fly en geef hierbij aan welke cursusdag uw voorkeur heeft. Na ontvangst van uw betaling zullen wij u verder informeren over beschikbaarheid van de door u gevraagde cursusdag. Mocht deze niet meer beschikbaar zijn dan zullen wij in goed overleg met u een alternatieve datum selecteren.

Hooked on the Fly | vliegvisser
Disclaimer : hoewel vliegvissen doorgaans een zeer veilige sport is en er zelden wat misgaat, kunnen we als organisatoren geen aansprakelijkheid aanvaarden voor persoonlijk letsel of schade aan bezittingen tgv het deelnemen aan deze cursus.